"Halusimme kumppanivalinnalla turvata investoinnin kautta ottamamme kehitysaskeleen onnistumisen. Näimme, että Baronan kanssa kehittyminen oli helpompaa."

Materiaalitoimenjohtaja Timo Värri
Lehtipiste
Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Julkaistu 10.11.2014

Lehtipiste toimii koti- ja ulkomaisten lehtien irtonumeroiden, kirjojen, keräilytuotteiden sekä karttojen jakelijana palvellen noin 6.500 päivittäistavara- ja erikoiskaupan myymälää.

Yhteistyökumppaneina Suomessa ja ulkomailla on noin 440 kustantajaa ja tavarantoimittajaa. Lehtipisteen laaja valikoima tarjoaa kaupalle kunkin myyntipisteen asiakasrakennetta vastaavat tuotteet. Tehokas logistiikka sekä yhteistyö kaupan ketjujen kanssa mahdollistavat tuoreen, ajankohtaisen ja monipuolisen tarjonnan kuluttajille koko Suomessa.

Lehtipisteen lehtilähettämön toiminta on ulkoistettu Baronalle, joka vastaa lähettämön henkilöstöresursoinnista.

– Yhteistyö Baronan kanssa alkoi, kun lähdimme tekemään lähettämöön investointia. Halusimme henkilöstöpalvelun yhteistyökumppanin, jonka avulla selviydyttäisiin parhaiten investoinnin haasteista ja hyötyjen kotiuttamisesta, kertoo materiaalitoimenjohtaja Timo Värri.

Tarjouskilpailussa oli mukana kaksi henkilöstövuokrausyritystä. Yritykset kilpailivat kehittymisellään ja yhteistyökyvyllään toiminnallisessa kilpailutuksessa, jossa ne toimivat kolmella tuotantolinjalla ja linjojen kehittymistä vertailtiin keskenään. Värri kertoo Lehtipisteen valinneen sen kumppanin, jonka kokivat parhaiten kehittyvän.

– Halusimme kumppanivalinnalla turvata investoinnin kautta ottamamme kehitysaskeleen onnistumisen. Näimme, että Baronan kanssa kehittyminen oli helpompaa. Ottaessamme järjestelmän käyttöön, saavutimme ensimmäisen toimintakuukauden aikana laadulliset tavoitteemme. Tehojen kehittyminen on myös edennyt pidemmälle kuin odotimme, Värri jatkaa.

Barona on näyttänyt pystyvänsä palvelemaan tehokkaasti ja laadukkaasti yrityksiä, joilla on suuret joustotarpeet henkilöstömäärässä. Oleellista on myös että On Site -manager onnistuu tehtävässään ja kommunikointi on sujuvaa.

– Tehokkuus, joustokyky ja toiminnan laatu olivat perusteluita, miksi Barona valittiin kumppaniksi. Tekemisen taso on korkea, sanoo Timo Värri.