Testimoniaalit

LTP Logistics – Mielenrauhaa kasvuvaiheeseen

07.02.2017

LTP Logistics Oy on lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden logistiikkaa harjoittava yritys, jonka asiakaskunta koostuu niin isoista kuin pienistäkin elintarviketeollisuuden toimijoista. LTP Logistics Oy tarjoaa asiakkaan tarpeita vastaavat ratkaisut tilaus-toimitusketjuun. Palveluihin kuuluvat tuotteiden keräily, varastointi, lähetys ja kuljetus koko Suomen alueella +0 °C – +3 °C lämpötilassa.

Lue lisää


Makulaku

21.06.2016

Baronasta saimme erinomaisen kumppanin, joka pystyy nopeasti vastamaan ja reagoimaan tarpeisiimme. Työhaastattelut on sovittu jopa saman viikon aikana

Lue lisää


Heinon Tukku

09.01.2015

”Aikaisemmin meille toimitti vuokratyövoimaa monet eri yritykset. Hallittavuuden parantamiseksi ja toiminnan tehostamiseksi halusimme keskittää palvelua ja kehittää siihen meitä parhaiten palvelevan mallin. Barona oli se kumppani, joka pystyi tarjoamaan tämän meille”, kertoo Tukkupäällikkö Juha Talla.

Lue lisää


Lehtipiste

10.11.2014

”Halusimme kumppanivalinnalla turvata investoinnin kautta ottamamme kehitysaskeleen onnistumisen. Näimme, että Baronan kanssa kehittyminen oli helpompaa.”

Lue lisää