Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Yrityksille jotka haluavat logistiikalta  enemmän

Barona Logistiikka ja varastologistiikan palveluihin keskittynyt Avain Logistiikka yhdistivät voimansa alkuvuodesta 2017. Avain Logistiikan mukanaan tuoman osaamisen ansiosta pystymme tuomaan uusia ratkaisuja ja palvelemaan asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin.

Asiakasyritysten toiminnan ja tuotteiden erilaisuus vaatii tänä päivänä varastologistiikan kumppanilta joustavuutta ja kykyä yllättäviinkin muutostilanteisiin. Räätälöimme varastologistiikan palvelumme asiakaskohtaisesti ja pyrimme aina löytämään ratkaisun asiakkaan haastavimpiinkin tarpeisiin.

Monipuolinen logistiikkapalveluiden valikoima ja nykyaikaiset varastotilat yhdistettynä vahvaan henkilöstöosaamiseen takaavat kattavat, laadukkaat ja kustannustehokkaat palvelut asiakkaillemme.

Toimimme myös erikoistuotteiden logistiikkaoperaattorina. Avain Logistiikan logistiikkakeskus on saanut useana vuonna peräkkäin elintarvikevirasto EVIRA:n korkeimman arvosanan ’oivallinen A-luokka’. Avain Logistiikalle on myös myönnetty turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKES:in lupa valmiiksi pakattujen kemikaalien laajamittaiseen varastointiin ja käsittelyyn.

Lue lisää varastologistiikan palveluistamme täältä