Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Oikeanlaista osaamista yrityksenne tarpeisiin

Barona Logistiikan kautta rekrytoit vaivattomasti yritykseesi logistiikka-alan ammattilaiset pakkaajista, varasto- ja logistiikkapäälliköihin asti. Käsittelemme vuosittain 23 000 työhakemusta, joiden joukosta kokeneet rekrytointikonsulttimme löytävät juuri teille sopivat, osaavat työntekijät, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Rekrytointikonsulteillamme on syvä tuntemus toimialasta ja pitkä kokemus logistiikan rekrytoinneista. Tämän ansiosta pystymme varmistamaan työntekijöiden ammattitaidon ja soveltuvuuden työtehtävään. Lisäksi teemme myös tiivistä yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa, ja löydämme teille työntekijät myös kesäksi tai helpottamaan kausiluontoisia ruuhkahuippuja.

Tehokkaat työkalut rekrytoinnin tukena

Rekrytointityökalumme ovat alamme huippua ja kehitämme niitä jatkuvasti. Haluamme varmistaa, että yritykseenne valikoituu kokemukseltaan ja asenteeltaan parhaat mahdolliset työtekijät, jotka omaavat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja pystyvät työskentelemään tarvittaessa paineenkin alla.

Hyödynnämme rekrytoinneissamme perinteisten työhaastattelujen lisäksi videohaastatteluja ja soveltuvuusarviointeja. Videohaastattelut nopeuttavat rekrytointiprosessia ja tarjoavat työnantajalle mahdollisuuden tutustua suurempaan joukkoon hakijoita aikaan ja paikkaan sitoutumatta. Soveltuvuusarvioinneilla varmistamme, että henkilö soveltuu työhön ja tulevaan työympäristöön.

Kysy lisää rekrytointipalveluistamme!