Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Henkilöstövuokrauksella joustoa vaihteleviin resurssitarpeisiin

Joskus tarvittavan työvoiman ennustaminen on haastavaa, eikä sitoutuminen pysyvään rekrytointiin ole mahdollista. Henkilöstövuokraus tuo toimintaan tarvittavaa joustoa, kun halutaan paikata kausittain vaihtuvia henkilöstötarpeita. Barona Logistiikan palveluiden avulla saat organisaatiollenne joustavan mahdollisuuden sopeuttaa toimintoja nopeastikin muuttuvissa tilanteissa ja näin lisätä tehokkuutta. Saat pätevän työntekijän käyttöösi juuri siksi aikaa kuin tarvitset ja vuokrasuhteen päätyttyä voit halutessasi palkata työntekijän yritykseesi vakituiseksi työntekijäksi.

Vuokratyösuhteessa oleva työntekijä solmii työsopimuksen Barona Logistiikan kanssa, ja huolehdimme kaikista työntekijän työsuhdeasioista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuuttamisesta.

Vuokratyöntekijöitä logistiikan eri toimintoihin

Työllistämme henkilöitä kaikkiin varasto- ja terminaalitehtäviin ja olemme yksi Suomen suurimmista logistiikan toimijoista henkilöstöalalla. Sekä pitkät, että lyhyet toimeksiannot ovat meille tärkeitä. Viime vuonna täytimme yli 3000 toimeksiantoa ja kauttamme työllistyi useita kymmeniä työntekijöitä asiakasyrityksiimme vuokratyösuhteen päätyttyä. Laajan työntekijäverkoston ansiosta löydämme sopivan työntekijän nopeasti. Meillä on yli 15 vuoden kokemus logistiikan resursoinnista ja rekrytointikonsulteillamme on vahva toimialaosaaminen.

Kysy lisää henkilöstövuokrauspalveluistamme!