Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

 

Sanotaan, että suuret linjat näkyvät selvästi vasta jälkikäteen. Vuodesta 2016 osattiin kuitenkin Barona Logistiikassa odottaa vahvan kehittymisen vuotta jo ennakkoon, sillä olimme asettaneet selkeät tavoitteet palveluidemme laadun parantamiselle ja palvelutarjooman laajentamiselle.

Asiakkaat tuntevat meidät sisälogistiikan ulkoistusten ja joustavien henkilöstöratkaisuiden tarjoajana. Meillä on todella pitkiä asiakassuhteita, joiden ansiosta jatkuva kehittyminen on ollut mahdollista. Tahto oppia uutta ja laajentaa logistiikan osaamista on kova. Onkin mukava todeta, että osaaminen näissä ydinpalveluissamme kehittyy parhaillaan huimasti. Tällä hetkellä 60% liiketoiminnastamme on sisälogistiikan ulkoistusratkaisuja ja loppu koostuu asiakaskohtaisesti räätälöidyistä henkilöstöratkaisuista sekä rekrytoinneista. Olemme löytäneet uusia tapoja parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä.

sisälogistiikan ulkoistus

Hyvän kehittymisen taustalla on monta seikkaa, joista ensimmäisenä mieleen tulee monipuolisuus. Olemme pitäneet kiinni kyvystä palvella asiakkaitamme yksittäisissä rekrytoinneissa samalla kun osaamista laajoissa ulkoistuksissa on tietoisesti kehitetty. Asiakkainamme onkin edelleen niin pienempiä kuin suurempiakin yrityksiä. Toisena tekijänä voi nimetä teknologisen kehitystyön, johon on viime vuosina panostettu tosissaan. Logistiikka on alana erityisen otollinen digitalisaation mahdollisuuksille, ja tässä suhteessa uskomme vielä pääsevämme pitkälle. Tulevaisuuden mahdollisuuksista on nähty vasta välähdys. Kolmantena valttina on mainittava erittäin asiantunteva ja sitoutunut henkilöstömme, jolle asiakkaan kannalta parhaan ratkaisun löytyminen on aina tärkeintä. Syvä ymmärrys logistiikasta ja tehokas resursointi yhdistyy asiakkaan kokemaksi lisäarvoksi.

Loppuvuonna keskitymme etsimään rohkeita ratkaisuita asiakkaidemme haasteisiin ja rekrytoimaan ammattitaitoisia työntekijöitä. Sitä ennen nautitaan Suomen kesän valosta ja lämmöstä. Tapaamisiin syksyllä, vanhat ja uudet asiakkaat!

Rentouttavaa ja aurinkoista kesää!